Köpekler için 5 yıldızlı otel

Samsun'da bir girişimci, geçici ve zorunlu olarak köpeklerinden ayrılmak zorunda kalan kişiler için ''köpek oteli'' kurdu.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekkeköy ilçesinde yaşayan Gökhan Gökçe (37), 8 dönüm arazi üzerine köpek oteli ve köpek eğitim merkezi kurdu. Gökçe, Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek köpek otelini kendisinin kurduğunu söyledi. Yaklaşık 1,5 yıl önce doğayla iç içe ve hijyenik bir ortamda, 24 saat açık olan yatılı köpek oteliyle hizmet vermeye başladığını belirten Gökçe, şöyle devam etti:

''Geçici ve zorunlu olarak köpeklerinden ayrılmak zorunda kalan kişileri düşünerek köpek oteli kurdum. Tatile çıkacak, evinde köpek bakma imkanı olamayan kişilerin günübirlik, aylık veya yıllık olarak bize bıraktığı köpekleri misafir ediyoruz. Aynı zamanda onlara ev konforu sağlıyoruz. Kaliteli ve köpek psikolojisinden anlayan profesyonel ekibimizle köpeklerin birbirleriyle tamamen özgür bir şekilde oyun oynayarak vakit geçirmesini, sosyalleşmelerini ve eğitim almalarını sağlıyoruz. Otelimizde köpeklere bakım, konaklama ve kreş hizmeti sunuyoruz.''

Bazı köpek sahiplerinin sabah işe giderken köpeklerini bırakıp iş çıkışında aldığını anlatan Gökçe, kimlik kaydı bulunan bütün sahipli köpekleri otele kabul ettiklerini ifade etti.

BÖLGE İLLERİNE DE HİZMET VERİYOR

Otele Samsun'un yanı sıra Ordu, Giresun, Rize, Sinop, Çorum ve Amasya'dan da köpek getirildiğini vurgulayan Gökçe, şunları kaydetti:

''Dünya standartları 5 metrekare olan padoklar, otelimizde 10 metrekarelik alandan oluşuyor. 30 padok var. Kapalı eğitim alanı ve 3 adet gezinti alanı bulunuyor. İnsanlar bize ailelerinin içinde olan köpeklerini emanet ediyor. Biz de aile ortamında bu hizmeti veriyoruz. Köpekleri her hafta veteriner hekim kontrolünden geçiriyoruz. Özel mamalarla beslenmelerini sağlıyoruz. Otelde uzun süre kalan köpeklere, temel itaat, ileri itaat, eve uyum, sosyalleşme gibi eğitimler de veriyoruz.''

Gökçe, köpek otelini 120 bin liraya kurduğunu ve günlük köpek başı 20 lira ücret aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber