Vali Azizoğlu, işadamlarının sıkıntılarını dinledi

Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ARSİAD Başkanı Ergül Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çapan, Kasım Kılıç, Akif Avşar, Mustafa Görmüş ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, işadamlarının problemlerini de dile getirildi.

Ardahan'ın Göle ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulmasının gerektiğine dikkat çeken ARSİAD Başkanı Ergül Kılıç, bunun Ardahan'ın gelişimine büyük katkı sağlayacağını işaret etti. Kılıç, Ardahanlı işadamlarının bazı problemlerle karşılaştığını da dile getirerek, özellikle bölgede süt mamülleri üzerine fabrika kuran işadamlarının sıkıntılar yaşadığını aktardı. Bazı şartları eksik bulunan fabrikaların kapısına kilit vurulduğunu kaydeden Kılıç, vali Azizoğlu'ndan bu konun üzerinde eğilmesini istedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu ise bölgede yatırım yapan işadamlarına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının olumlu olacağını dile getiren Azizoğlu, bölgeye daha çok işadamının yatırım yapması gerektiğini anlatarak, gelişim ve büyümenin buna bağı olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber