Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay, görevine başladı

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Kadir Ay, görevine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürü Ay'ın göreve başlaması dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Tören kıtasını selamlayan Emniyet Müdürü Ay, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tokalaştı.

Daha sonra makamına geçen Kadir Ay, Ankara Emniyet Müdürlüğü teşkilatının başında bulunmanın büyük ayrıcalık olduğunu söyledi. Ay, ?Hizmetlerinde bulunmaktan büyük onur duyduğu Ankaralılara güvenlik hizmeti veren Ankara polisinin gerek nicelik ve gerekse nitelik itibarı ile bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerindedir. Geçmişte çok büyük başarılara imza atan Ankara Emniyet Müdürlüğü personeli ile huzurlu ve güvenlik bir Ankara vazgeçilmez hedefimizdir.? dedi.

Hızla gelişen ve özellikle meydana gelen toplumsal değişimler nedeniyle halkın polisten beklentilerinin arttığını belirten Ay, Başkentlilere güvenlik hizmetlerinde etkin, verimli ve süratli bir şekilde hizmet sunulmasındaki sorumluluğun bilincinde olduklarını aktardı.

Ay, ?Şunu bilin ki hiç kimse kendi fikir ve düşüncesi ile başarıyı yakalayamaz, ancak birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsa bilgilerini paylaşırsa başarılı olabilir.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber