Yeni öğretmenler için 'Sason'a hoş geldiniz' komisyonu

Sason'a yeni atanan öğretmenlere, Kaymakam Bahadır Yörük'ün talimatıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yedi kişilik karşılama komisyonu oluşturuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, ilçeye yeni atanan öğretmenlere gereken konularda yardımcı olmak üzere, öğretmenlerden oluşan yedi kişilik komisyon oluşturuldu. Hafta boyunca gelen yeni öğretmenler kapıda şeker ve kolonya ikram edilerek karşılanırken, göreve başlama işlemleri ve gerekli olan diğer konularda öğretmenlere yardımcı olundu.

Kaymakam Bahadır Yörük, oluşturulan komisyonun özellikle ilçeye yeni gelen öğretmenlere çok faydalı olduğunu, komisyonun öğretmenlerin başlama işlemleri, sigorta işlemleri, Sason'a yerleşme ve ev bulma konusunda yardımcı olma, okullarını tanıma konularında yardımcı olduğunu açıkladı.

İlk defa böyle bir komisyonla karşılaştıklarını belirten yeni öğretmenler ise şunları ifade ettiler: ?Hiç bilmediğimiz bu ilçeye ayak bastığımızda öğretmen arkadaşlarımız bizi kolonya ve şekerle karşılayıp, bütün işlemlerimizde yardımcı oldular. Biz bu güzel jestlerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Bahadır Yörük'e ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M. Alaattin Çetin'e teşekkür ediyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber