Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, görevini devretti

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurlu Başkanlığı'na polis başmüfettişi olarak atanan Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, görevini Cemil Bayazıt'a devretti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehzadeler şehri Amasya'yı ve halkını çok sevdiğini kaydeden Ayhan Acet, suç ve suçluyla mücadelede en ileri teknikleri kullandıklarını söyledi. Ayhan Acet, ?32 aylık bir maraton sonunda bayrağı yeni Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt'a devrediyor, Amasya'da yaptığımız güzel hizmetleri daha ileri seviyelere götüreceğine inanıyorum.? dedi.

Amasya Emniyet Müdürlüğü görevini devralan Cemil Bayazıt, bu tür görev ve makamların kimseye baki kalmayacağını, önemli olanın görevde kalınan süre içerisinde güzel hizmetler yapmak olduğunu söyledi. Bayazıt, ?Ayhan Acet müdürümüzden aldığımız bu bayrağı bu ilde görev yapan memurundan müdürüne kadar görevli arkadaşlarımla birlikte en üst seviyeye çıkartmak için gayret göstereceğiz. Polis teşkilatının suç ve suçlularla mücadelesi tek başına yeterli değildir. Bu yüzden halkımızın, sivil toplum örgütlerinin ve kamu kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyacağız. Ben Amasya ilinde var olan bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber