Özel Sanko Okulları, yeni eğitim öğretim dönemine yeniliklerle başladı

Gaziantep Özel Sanko Okulları, yeni eğitim-öğretim dönemine öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu bir törenle başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uyum programı kapsamında anasınıfları ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin bir hafta önce geldiği okulda, Özel Sanko İlkokulu, ortaokulu, fen ve teknoloji lisesi ve Sanko Koleji öğrencileri açılış töreninin ardından ders başı yaptı.

Eğitim döneminin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ve her yeni dönemde çıtanın biraz daha yükseltildiğini söyledi.

Konukoğlu, eğitim sistemindeki yeni düzenleme nedeniyle bu yıl 66 ayını dolduran çocukların da öğrencileri arasında katıldığını anımsatarak, ?O çocuklarımızın velilerine seslenmek istiyorum. Çocuklarınıza gözbebeğimiz gibi bakacağımızdan ve elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın.? dedi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu da yeni binaların tamamlandığına dikkati çekerek, okullarına yeni bir tesis daha eklemenin heyecanı ve gururunu yaşadıklarını bildirdi. ?Vizyonunu Gaziantep'ten dünyaya açılan eğitim ekolü olarak tanımlayan Özel Sanko Okulları, evrensel bilgi ve yerel değerler ışığında yoluna devam ediyor ve edecektir? diyen Köylüoğlu, şöyle devam etti: ?Türkiye'de benzeri olmayan okul inşa etmenin onurunu yaşıyoruz. Yeni kurulan anasınıfları, Özel Sanko Koleji, Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi, laboratuvarları ve donanımlarıyla ile heyecanımızın ve umutlarımızın artmasına vesile olacak. Kurulduğu günden bu yana eğitimde başarının adresi haline gelen Özel Sanko Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında çok daha önemli başarılara imza atacaktır.?

Mezun öğrenciler adına konuşan Bekir Burak Kılboz'un, Özel Sanko Okulları'nda aldığı eğitimin önemi üzerinde durmasının ardından iki öğrencinin şiir okuduğu tören, 10. Yıl ve Okul marşları eşliğinde öğrencilerin sınıflara alınmasıyla sona erdi. Bu arada, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu ve Danışma Kurulu üyelerine anasınıfı öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber