Gaziantep'in yeni emniyet müdürü Aydın, göreve başladı

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Balıkesir'den Gaziantep'e atanan Emniyet Müdürü Ömer Aydın, göreve başladı. Aydın, ildeki güvenliği daha kalıcı ve iyi noktaya getirme konusunda çalışmalarının olacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkeze alınan Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'un yerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Aydın için karşılama töreni düzenlendi.

İlk olarak Gaziantep Valisi Erdal Ata ile görüşen Aydın, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü önünde, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tanıştı.

Tören mangasını selamlayan Aydın, ardından yeni makamına geçerek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aydın, tanışma ve tanıma faaliyetlerini kısa sürede hızlı bir şekilde devam ettirip, Gaziantep ile ilgili brifing ve sunumları seri bir şekilde alıp, bir an önce gerçekleştirecekleri çalışmalara konsantre olmak istediklerini kaydetti.

Gaziantep'in hem bölge, hem ülke için ne denli önemli bir il olduğunun farkında olduklarını vurgulayan Aydın, "Gerek sanayisi, gerek ticari gücü, gerekse turizm potansiyeli ve bulunduğu bölge itibariyle arz ettiği önemi biliyoruz. İnşallah biz de burada mevcut olan huzur ve asayişi sağlama noktasında arkadaşlarımızla birlikte bir ekip çalışması içerisinde bunu daha iyi bir noktaya götürüp ildeki güvenliği daha kalıcı, daha iyi bir noktaya getirme konusunda gayretlerimiz, çalışmalarımız olacak. Bu konuda, çalıştığımız diğer bölgelerde olduğu gibi, basın mensubu arkadaşlarımızla yine bir çok görevde birlikte omuz omuza, yan yana gelme fırsatımız olacak, zamanlarımız olacak. Biz yaptığımız çalışmaları, kamuoyuna ulaştırmada, kamuoyunu bilgilendirmede bizim en büyük yardımcılarımızdan biri olan değerli basın mensuplarını da selamlıyorum. Bu konuda desteklerinin olacağını biliyorum. Gaziantep'te yaşayan vatandaşlarımıza da huzurlu, asayiş içerisinde ve çok daha güvenlikli bir il haline gelme konusunda arkadaşlarımızla birlikte gayret içerisinde olacağımızı, bize güvenmelerini bizimle bildiklerini paylaşmalarını ve bizi desteklemelerini, kendilerinden özellikle rica ediyorum." açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber