Ordu'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Ordu'da Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ticaretine karşı yapılan operasyonlarda 7 kişi yakalanırken, 3 kişi tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 20:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri tarafından 11-16 Eylül tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti ve nakline karşı gerçekleştirilen iki operasyonda 7 kişi yakalandı. 11 Eylül günü il merkezinde U.K., B.Ö., C.B., Ş.B. ve A. G. adlı şahısların üzerinde yapılan aramalarda 712 gram esrar, 35 gram kenevir tohumu ve bir adet yarım içilmiş esrar karışımı sigara ele geçirildi. ?Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak, bulundurmak, kullanmak, temin etmek ve suç delillerini yok etme' suçlarından adli işlem yapılan 5 kişiden B.Ö. tutuklanarak Efirli cezaevine konuldu.

16 Eylül günü yapılan operasyonda ise Ünye devlet sahil karayolunda yapılan yol uygulamasında ise bir midibüste yolcular ve yolculara ait bagajlarda arama yapıldı. Aramalarda C.K. isimli şahsa ait valiz içerisinde 1 kg 190 gram kubar esrar, E.Z. adlı şahsın üzerinde ise sigara paketi içerisinde gazete kağıdın sarılı vaziyette 5 adet Ecstasy hap ele geçirildi.

C.K. ve E.Z. adlı şahıslar, uyuşturucu madde ticareti yapmak. Nakletmek suçlarında çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber