Elazığ Fem Akademi'de KPSS'ye hazırlananların büyük kısmı atandı

Elazığ Fem Akademi Dershanesi'nde, Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS)'na hazırlanan öğrencilerinin başarısının gururunu yaşıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ FEM Akademi Dershanesi Müdürü Bayram Çetin bu yılki kursiyerlerinin üçte ikisinin hedeflenen puanlara ulaşarak, atandığını ifade etti. Çetin, kayıtlı kursiyerlerden 127'sinin istediği illere atandığını ve Türk eğitim ordusuna yeni neferler kazandırmaktan büyük onur duyduklarını söyledi. Çetin, 2012-2013 yılında hedeflerinin kendilerine ait başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak olduğunu ifade ederek öğretmen kadrosuna teşekkür etti.

Türkiye genelinde sınıf öğretmenliği branşında toplam atanan öğretmen sayısı 324'tür. Bu sayıdan Elazığ'a atanan sınıf öğretmeni sayısı 7 kişidir. Bu 7 adaydan 5 tanesinin Fem Akademi kursiyeri olduğunu ifade ederek, sınıf öğretmenliği, bilgisayar teknolojileri öğretmenliği, ilk öğretim matematik öğretmenliği, fen ve teknoloji öğretmenliği, sosyal bilgiler öğretmenliği, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği, makine yapı öğretmenliği alanlarında il birincilerinin FEM Akademi kursiyeri olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber