Alo Mamak Çağrı Merkezi'ne her geçen gün ilgi artıyor

Mamak Belediyesi'nin 444 0 149 numaralı çağrı merkezine vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşların talep, öneri, şikâyet ve bilgi amaçlı ulaştıkları Alo Mamak, temizlik, asfalt bakım ve onarımı, evde sağlık hizmeti, vergi borcu sorgulama, imar ve iskân durumu öğrenme, sokak hayvanları, park, bahçe çalışmaları, proje çalışmaları ve cenaze gibi konularda vatandaşa hizmet veriyor. Ayrıca vatandaşlar belediye ile ilgili işlerinde lazım olan evrakları çağrı merkezini arayarak öğrenme imkânı buluyor.

Hizmet kalitesini artırmak, sorulara çok daha hızlı cevap verebilmek amacıyla faaliyet gösteren çağrı merkezinde çağrı sayıları her geçen gün artıyor. Bu yılın ocak ayından itibaren 26 bin 910 çağrı, 11 bin 388 mail alan Alo Mamak, vatandaşa 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Gelen istek ve şikâyetler ayrıştırılarak ilgili müdürlüklere bildirildikten sonra vatandaşlara mail ve SMS yolu ile geri dönüşüm sağlanıyor. Gelen çağrılar isteğe dönüştürülüp ardından ilgili müdürlüğe durum iletiliyor. Acil çağrı durumlarında telefonla ekipler hemen harekete geçiriliyor. Gelen istek ve şikâyetler ilgili müdürlüklere bildirildikten sonra vatandaşlara mail ve SMS yoluyla geri dönüşüm sağlanıyor. Merkez ayrıca belediyeye gelen istek ve taleplerin sınıflandırılmasını da sağlıyor.

Çağrı Merkezi Alo Mamak'ın çalışmalarını titizlikle takip ettiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyeyle ilgili her türlü konuda vatandaşın yanında olduklarını söyledi. Akgül ?Çağrı merkezimizden düzenli olarak gelen raporlarla vatandaştan gelen istek, öneri ve şikâyetleri anında öğreniyoruz. Vatandaşlarımız haftanın 7 günü 444 0 149 numaralı telefonumuzu ücretsiz arayabilirler. Çağrı Merkezimizde görev yapan ekibimiz gelen çağrılara en kısa sürede cevap veriyor. Burada özellikle dikkat ettiğimiz husus konunun bir an önce sonuçlanıp vatandaşa geri dönülmesi. Amacımız vatandaşın evinin önüne kadar hizmeti götürmek. Belediyeyle ilgili her türlü konuda her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşımıza bir telefon kadar yakınız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber