Kurtulan'dan gazilere yeni dernek binası müjdesi

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, gazilere sosyal yaşamda bir arada olabilecekleri yeni dernek binasına en kısa sürede kavuşacakları müjdesini verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafakemalpaşa Gaziler Derneği üyeleri, Mustafa Kemal Atatürk'e ?gazilik' unvanının verilişinin 91. yılı olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Heykel Meydanı Atatürk Anıtı'nda yapılan törenin ardından protokol ziyaretleri yapan Mustafakemalpaşalı gaziler, Belediye Başkanı Kurtulan'la bir araya geldi. Mustafakemalpaşa Gaziler Derneği Başkanı Kebir Girginer ile beraberindeki heyeti makamında misafir eden Başkan Kurtulan, hem gazilerin hem de şehitlerin halkın yanında ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Başkan Kurtulan, şunları söyledi: ?Bizim için vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamaz. Şehitler nurlanmış, gaziler onurlanmış insanlardır. Gün birlikte hareket etme, ülkemizi bu terör belasından arındırmak için topyekûn mücadele etme günüdür. Bizler bu mücadele için bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız. Ülkemizin kardeşliğine katkı sağlamak için çalışacağız. Gazilerimiz milletimizin hafızasıdır. Geleceğe aktaracağımız en güzel hatıralarımızın sahibidir. Mukaddes değerlerimizi canı pahasına savunan gazilerimize minnettarız. Bu vesileyle gazilerimiz için hazırladığımız yeni dernek binasının tamamlanmak üzere olduğunun da müjdesini vermek istiyorum. Tüm gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum.?

Mustafakemalpaşa Gaziler Derneği Başkanı Kebir Girginer de Başkan Kurtulan'a kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Gaziler Günü kutlamaları kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından gaziler ile yakınları onuruna Öğretmenevi'nde öğle yemeği verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber