Altın çocuk Kahta'da örnek oldu

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde daha önce 10 yaşındaki Bedir Şenlik'in bulduğu altın dolu çantayı sahiplerine ulaştırması sonrası, bir lokantacı da içi altın dolu çantayı lokantada unutan müşterisine ulaştırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 22:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafa Kemal Caddesi üzerinde lokanta işleten Mustafa Güzel adlı işyeri sahibi, öğle saatlerinde müşteriler lokantadan ayrıldıktan sonra bir bayan çantasını unuttuklarını fark etti.

Çantanın sahiplerini bulmak için dışarı çıkan Güzel, kimseyi bulamayınca çantayı Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Polis Karakolu'na götürdü. Burada içi açılan çantadan değeri yaklaşık 10 bin TL olan 3 adet altın bilezik, 5 adet Cumhuriyet altını, 1 adet altın yüzük ve bir miktar paranın olduğu anlaşıldı. Emniyet görevlileri kısa sürede çantanın sahibine ulaşırken, emniyete gelen çantanın sahibi Ayşe Seçilmiş, içinde yaklaşık 10 bin TL değerinde altın ve para bulunan çantayı teslim aldıktan sonra çantayı getiren Mustafa Güzel'e ve polislere teşekkür etti. İşyeri sahibi Mustafa Güzel, ?Birkaç gün önce televizyonda Kahtalı küçük bir çocuğun içi altın dolu bir çanta bulup sahiplerine ulaştırdığını izledim. O haberi izlediğimde Bedir'i takdir etmiş ve bir Kahtalı olmaktan durur duyuyorum demiştim. Şimdi aynısı başıma geldi. Kimse altın dolu bir çanta bulup sahiplerine vermez, bu çocuğa helal olsun derken ben de aynı duruma düşünce kendimi çok tuhaf hissettim. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk duyuyorum? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber