'İhbar' meselesinden çıkan kavgada bir kişi öldü

Bursa'da 1,5 yıl önce gasp suçundan tutuklandıktan sonra tahliye edilen sabıkalı genç, kendisini ihbar ettiğini ileri sürdüğü kişinin oğlu tarafından silahla vuruldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, "Babamı öldüreceğini söyleyince tartıştık." dedi.

Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Spor Salonu önünde meydana gelen olayda; 1,5 yıl önce gasp suçundan tutuklanan ve poliste 5 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen Murat Işıklıoğlu (31), kendisini ihbar ettiğini düşündüğü kişinin oğlu Soner A. (21) ile konuşmaya başladı. İddiaya göre Işıklıoğlu, "Ben hapishanede senin baban yüzünden yattım." dedi.

Bu tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan Soner A. bir süre sonra bir grup arkadaşıyla Murat Işıklıoğlu'nun yanına geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Işıklıoğlu'nun kaçmaya başlaması üzerine Soner A. cebinden çıkardığı tabancayla 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri Murat ışıklıoğlu'nun başına isabet etti. Ağır yaralanan Işıklıoğlu yere yığıldı. Zanlı Soner A. ise bir otomobile binerek kaçtı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Işıklıoğlu, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kaçan zanlıyı yakaladı. Polise verdiği ilk ifadesinde zanlının, "Kendisini babamın ihbar ettiğini ve babamı öldüreceğini söyledi. Ağır hakaret ve küfretti. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı." dediği öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 9 milimetre çapında 3 adet boş kovan ele geçirildi. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber