Motoru çalınan şahıs polislerden önce özür diledi, sonra teşekkür ettİ

Bursa'da evinin önüne bıraktığı motosikleti çalınan vatandaş, polislerin iki saat gibi kısa sürede bulup getirmesine şaşırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Motosikletinin bulunacağına inanmadığı için arkadaşlarının zoruyla polisi aradığını ve pek de umutlu olmadığını ifade eden vatandaş, haklarında hüsn-ü zan ettiği polislerden önce özür diledi, sonra da teşekkür etti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde İrfan Abi isimli vatandaşın evin önüne bıraktığı 16 LN 582 plakalı motosikleti kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Motosikletin artık bulunamayacağını düşünen ve bu yüzden polise haber vermeye gerek görmeyen İrfan Abi, arkadaşlarının ısrarı üzerine polisten yardım istedi. Polisi aramasının üzerinden iki saat geçmeden motosikleti, Ankarayolu Yolu Eski Hal Kavşağı'nda park halindeki iki kamyon arasında bulundu. Polisin, 'Motosikletin bulundu' demesiyle büyük şaşkınlık yaşayan mağdur vatandaş, bir süre ne diyeceğini bilemedi.

Abi, daha sonra polis ekiplerine, ?Öncelikle ben sizden özür dilemek istiyorum. Önyargılarım vardı, umudum bitikti, kesinlikle ben böyle bir şey olacağını sanmıyordum. Büyük bir şaşkınlık içindeyim. ?Bu ülkede ne bulunmuş ki bu bulunsun diyordum'. Yani şaşırdım ve çok özür diliyorum hepinizden ve teşekkür ediyorum.? dedi.

Çok mutlu olduğunu belirten Abi, şöyle konuştu: ?Ben sabah çocuğu okula götürdüm, saat 07.30'da. Dönünce motoru evin önüne bıraktım. Saat 10.30'da dışarı çıktığımda motor yoktu. Her zaman aynı yerde zincirliyordum, duruyordu. Bu saatten sonra bir şey olmaz dedim. Ancak yanılmışım. Polislerin hızı beni şaşırttı. Ben inançsızdım motorun bulunacağından. Arkadaşlar ?ara, haber ver 115'e' dediler. Ben de; ?versen ne olacak ki, ne bulundu ki bu ülkede benim motorum bulunsun' dedim. Böyle bir inançsızlık vardı. Ancak çok hızlı hareket edildi, ben de çok şaşırdım ve içimden geldiği gibi kendilerine teşekkür ettim.?

Öte yandan polis ekipleri hırsız veya hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber