Mamak'ta evde verilen sağlık hizmeti sayısı 5 bini geçti

Ankara Mamak Belediyesi düzenli olarak sürdürdüğü sağlık hizmetleriyle vatandaşın imdadına yetişiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Binlerce vatandaşa evinde sağlık hizmeti ulaştırmaya devam eden Mamak Belediyesi, hayat mücadelesi veren vatandaşların en büyük destekçisi oluyor. Bu yıl ocak ayından itibaren Mamak'ta yaklaşık 5 bin vatandaşa evinde sağlık hizmeti ulaştırıldı.

Mamak Belediyesi'nin sunduğu sağlık hizmetinden düzenli olarak faydalanan vatandaşlardan birisi de Köstence Mahallesi'nde ikamet eden Gülbeyaz Altıkulaç. Düşmeye bağlı olarak belden aşağısı felç olan Gülbeyaz Altıkulaç'ı düzenli olarak ziyaret eden Mamak Belediyesi sağlık ekipleri, sistemli olarak kontrollerini gerçekleştiriyor.

Kan alımı ve enjeksiyon gerçekleştiren sağlık ekipleri Gülbeyaz Altıkulaç'ın şikayetlerini dinliyor. Rutin kontrollerin dışında, Gülbeyaz Altıkulaç'ın şikayetlerine göre kontrollerini sıklaştıran sağlık ekipleri her türlü medikal ve ilaç desteği sağlıyor.

Belediyenin sunduğu sağlık hizmetinin kendisi için çok önemli olduğunu anlatan Gülbeyaz Altıkulaç, ?Hasta olmak, yatağa bağlı olmak o kadar zor ki anlatamam. İnsan kapının açılmasını, bir yardım elinin uzanmasını bekliyor. Belediyenin sağlık ekiplerinden Allah razı olsun, düzenli olarak gelip kontrollerimi gerçekleştiriyorlar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber