Büyükşehir Belediyesi, kadınlara piknik keyfi yaşattı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Aziziye ilçesinde ikamet eden ev kadınlarını piknikte buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abdurrahmangazi Türbesi'ndeki buluşmaya, AK Parti'nin Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen 'Kadın Gözüyle Büyükşehir' projesi kapsamında Aziziyeli kadınlar piknik keyfi yaşadı. Aziziye ilçesine bağlı Fidanlık ve Eski mahallelerinde ikamet eden ev kadınları, kendileri için tahsis edilen belediye otobüsleriyle Abdurrahmangazi Türbesi'ne taşındı.

Çocuklara oyuncak bebek ve uçurtma hediye edilen organizasyonda Aziziyeli kadınları AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir de yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, piknik yapan ailelerle sohbet ederken, Hilal Demir ise kadınlara karanfil dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, piknik organizasyonu kapsamında geldiği Abdurrahmangazi Türbesi'nde Aziziyeli ev hanımlarının talep ve beklentilerine kulak verdi. Ev kadınları tarafından kurulan yer sofralarına konuk olan Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından bahsetti, hizmetleri anlattı.

Pikniğe katılan Aziziyeli ev hanımları ise Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ev hanımları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in de katıldığı bir geziyle daha önce de yatırımları yerinde görme imkanı bulduklarını hatırlatarak, ?Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere piknik sözü vermişti, bundan dolayı çok mutlu olduk. Bu organizasyonların devam etmesini arzu ediyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber