Savcının otomobilinden çanta çaldı

İstanbul'da emekli bir savcının otomobilinden çanta alan zanlı, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 06:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayıtları inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, faili kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre çevredeki güvnlik kameralarına takılan hırsızlık olayı, dün gündüz saatlerinde Şişli Mecidiyeköy merkezde meydana geldi.

Hususi otomobiliyle bir mekandan çıkan emekli bir savcıya ait aracın çevresinde bir süre bekleyen Kadir A. (31) isimli zanlı, savcıya ait olduğunu bilmediği otomobilin etrafında bir süre dolaştı. Güvenlik kamera görüntülerine göre ismi açıklanmayan emekli savcı, bir mekandan çıkarak elindeki çantayı otomobilinin bagajına bıraktıktan sonra aracın direksiyonuna geçti. Zanlı tam bu sırada etrafı gözleyip çevredekilerin ve arabaların geçişini kontrol ettikten sonra araca birkaç kez yaklaşıp bagajı açtı. Açık bagajı fark etmeyen emekli savcı, bir süre sonra hareket ederken, zanlı Kadir A., son kez otomobile yaklaşıp, bagajdaki notebook ve laptop bulunan çantayı alarak motosikletiyle olay yerinden uzaklaşıyor.

Kullandığı otomobilin bagajının açık olduğundan habersiz olan eski savcı, açık bagajla seyrederken, çantasının çalındığını saatler sonra farkederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayı çevredeki güvenlik kamera görüntüleriyle aydınlatmaya çalışan Güven Timleri, zanlının binerek uaklaştığı motosikletin plakasından yola çıkarak faili kısa sürede yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının emniyette sorgusu sürüyor.

Kadir A.'nın bugün adliyeye sevkedilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber