Beylikdüzü'nde yaşayan gaziler at bindi

Beylikdüzü Belediyesi Gaziler Günü kapsamında gazilere unutamayacakları bir gün yaşattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beykent- World Point Binicilik ve Gençlik Spor Kulübü'ndeki kapalı manejde düzenlenen organizasyonda gaziler büyük bir coşkuyla ata bindi.

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün hazırladığı etkinlikte gaziler, Gaziler Günü'nü farklı bir deneyimle kutladı. World Point Binicilik ve Gençlik Spor Kulübü'ndeki kapalı manejde ata binme heyecanını yaşayan gazilerin mutluluğuna Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de at binerek ortak oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını ileterek gazilerin Gaziler Günü'nü kutladı. Başkan YardımcısıYeşil, gazileri önce Yakuplu Çorba Evi'nde ağırladıklarını daha sonra ata binmelerini sağlayarak onlara güzel bir anı bırakmak istediklerini dile getirdi.

Atlarla profesyonel öğretmenler eşliğinde gezinti yapan gaziler ve eşleri farklı bir Gaziler Günü yaşadıklarını ve çok eğlendiklerini dile getirdi. Gaziler, kendilerine her zaman büyük ilgi gösteren ve önemli günlerini unutmayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Ayrıca organizasyona Türkiye Muhalip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ahmet Kendigel, Türkiye Muhalip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve Beder Başkanı Ersoy Yılmaz da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber