Van Üretici Kadınlar Derneği'nden deprem mağdurları yararına kermes

Van Üretici Kadınlar Derneği tarafından Van ve Erciş'te meydana gelen depremlerden etkilenen fakir ailelere, yetim ve dul bayanlara yardım amaçlı bir kermes düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde açılan kermese; vatandaşlarda katkı sunmak için yoğun ilgi gösteriyor.

Kermeste; gıda, giyim ve kırtasiye malzemeleri gönüllü bayanlar tarafından satışa sunuluyor. Kermeste Van Üretici Kadınlar Derneği Başkanı aynı zamanda araştırmacı-yazar olan Necla Gülçar'a ait satışa sunulan "Ülker Yıldızı" adlı kitaba da yoğun talep oldu. Kermeste alışveriş yapan Ak Parti Van İl Başkanı Abdulah Aras, Merkez İlçe Başkanı Abdulmenaf Keyifli ve beraberindekiler de Necla Gülçar'ın imzasıyla birer kitap satın aldı.

Kermes hakkında bilgi veren Van Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Necla Gülçar;

kermesteki gelirlerin depremin yaşandığı Van Merkez ve köyleri ile Erciş ilçesindeki depremzede olan fakir ailelere, yetim ve dul bayanlara verileceğini söyledi. Gülaçar, "Açmış olduğumuz kermese hayırseverlerin yoğun ilgisi devam ediyor. Gelirlerimiz beklenenin üzerinde olursa üniversiteye giden fakir ailelerin kız öğrencilerine de burs verme imkanı doğacak. Şimdiden destek veren herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Yoğun ilginin gösterildiği kermesin, 23 Eylül Pazar akşamına kadar açık olacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber