Doğu Kulüpleri Tenis Ligi sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen 'Doğu Kulüpleri Tenis Ligi' sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı'ndaki tenis kortlarında 17 Eylül'de başlayan lige, 18 ilden 155 sporcu ve antrenör katıldı. Lig, bugün yapıla final maçlarıyla sona erdi.

Erkeklerde Gaziantep Tenis Kulübü (GTİ) 1'inci, Van Yüzüncüyıl Üniversitesi 2'nci, ve Erzurum Tenis İhtisas Spor kulübü 3'üncü oldu. Bayanlarda ise, Dicle Üniversitesi Tenis Takımı 1'inci, , Adıyaman Tenis Spor Kulübü 2'nci, Erzurum Tozoğlu spor kulübü ise 3'üncü oldu.

Dereceye giren takımlara Vali Yardımcısı Ercan Ateş tarafından kupa ve madalya verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ercan Ateş, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, Ağrı'da böyle bir ligin düzenlenmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bu tür organizasyonların Ağrı'da tenis sporunun sevdirilimesin de önemli olduğunu belirten Ateş, ''ileri ki aşamalarda ülkemizi uluslararası başarıya taşıyacak yeni genç sporcuların yetiştirilmesi için, bu tür organizasyonlar çok önemli. Bu tür organizasyonların devamı diliyorum. Başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber