Şehitler için yürüdüler

Son günlerde artan terör olaylarına tepkiler sürüyor. Bursa'da, Saadet Partisi tarafından düzenlenen 'Şehitlere rahmet, teröre lanet' yürüyüşü yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Araç trafiğine kapalı olan Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşen yürüyüşe tramvayın geçmesi sebebiyle zaman zaman mola verildi. 'Şehidin yolu, yolumuzdur', 'Kahrolsun PKK, kahrolsun ABD', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Polise, askere uzanan eller kırılsın' şeklinde sloganların yankılandığı yürüyüşte Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Kalabalığı gören yoldan geçen vatandaşlar da alkışlarla yürüyüşe destek verdi.

Zafer Meydanı'na kadar yürüyen grup adına açıklama yapan Saadet Partisi Osmangazi ilçe Başkanı Gökhan Gerçek, "Amacı; milletimizin arasına nifak tohumları ekerek, kardeş kavgası çıkarmak ve ülkemizi bölmek isteyen Amerika-İsrail-Avrupa gibi güçlerin maşası olan terör örgütü her geçen gün güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını daha da artırmakta, yeni şehit haberleri ile yüreklerimize hüzün, ocaklarımıza ateş düşmektedir. Güneydoğu Anadolu Bölgemizi de içine alan Büyük İsrail'in haritası, Nil'den Fırat'a kadar olan bölgedir. Bu harita İsrail Meclisi'nin baş köşesinde asılıdır. ABD de şehit kanlarıyla sulanmış Misak-ı Milli sınırlarımızı halen tanımamıştır. Bu iki şeytanın hedefi bellidir; bizim topraklarımızı da kapsayan Büyük İsrail'i kurmaktır. Domuzdan post, gavurdan dost olmaz." diye konuştu.

Bazı şehit babalarının da yer aldığı yürüyüşün son bölümünde toplu halde İstiklal Marşı okundu. Yoldan geçen vatandaşlar duraklayarak İstiklal Marşı'na eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber