Liseli öğrenciler terörü lanetledi

Adana'da sosyal paylaşım sitesi ve telefonla haberleşerek bir araya gelen bir grup öğrenci, terörü lanetledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Katılanların çoğunluğunu Mehmet Kemal Tuncer Lisesi'nden öğrencilerin oluşturduğu eyleme kadın ve çocuklar da destek verdi. Okul önünde toplanan grup, Türk bayrağı açıp, terör örgütü aleyhine slogan attı. Atatürk Parkı'ndaki anıta kadar yürüyen öğrencilere çevredeki vatandaşlar da alkışlarla karşılık verdi. 'Türk-Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir, Ne mutlu Türküm diyene, Mustafa Kemal'in askerleriyiz,' şeklinde slogan atan öğrenciler için resmi ve sivil polis ekipleri yoğun güvenlik tedbiri aldı.

Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan öğrenciler adına konuşan lisenin mezunlarından Ali Güvener, terör örgütünün Türkiye'yi bölemeyeceğini anladıktan sonra taşeronluk hizmeti vermeye başladığını söyledi.

Güvenlik güçlerinin sadece örgütle değil, dış güçlerle de mücadele ettiğini ifade eden Güvener, Türkiye'nin asla bölünemeyeceğini vurguladı. Ülkede Türk-Kürt savaşı çıkarmak isteyenlerin oyununa gelmeyeceklerinin altını çizen Güvener, Türk milletinin, dalını koparacak olanın ağacını kökünden sökeceğini sözlerine ekledi. Grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber