Sarıgöl'de 19 yıl önce işlenen kesik baş cinayeti aydınlandı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 19 yıl önce işlenen "Kesik baş" cinayeti, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin organize çalışması sonucu aydınlatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıgöl Cumhuriyet Savcısı, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin organize çalışması sonucu, ilçede faili meçhul olarak kalan "Kesik baş" dosyasını tekrar ele aldı. Sarıgöl'de 29 Ekim 1992 yılında başı kesilerek öldürülen ve daha sonra Denizli-Manisa İl sınırındaki Hasanbeyli Köyü yakınlarına atılan İşadamı Mehmet Toy'un katilleri 19 yıl, 11 ay sonra, iki ay süren titiz bir çalışma sonunda, dosyadan elde edilen bilgiler doğrultusunda, A.İ. (59), H.A. (50), E.O. (48) ve A.Ö.'yü (43) gözlem altına aldı. Sorgulama sonunda cinayeti işlediklerini itiraf eden dört kişi, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'de ve Sarıgöl Cumhuriyet Savcılığı'nca alınan ifadeler sonunda, mahkemeye sevk edildi.

İlçe halkı cinayetin 19 yıl 11 ay sonra aydınlanmasından memnuniyet duyduklarını, Savcı ve Emniyet mensuplarına teşekkür ettiklerini ifade etti. - MANİSA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber