Süs havuzundaki elektrik aksamıyla oynayan engelli kadın korkuttu

Kırıkkale'nin Calılıöz Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki süs havuzuna giren ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen kadın, korkulu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın, herkesin gözü önünde üzerindeki elbiseleri yırtarak eski Cumartesi Pazarı içinde bulunan süs havuzuna girdi. Kadın, bir taraftan küfür ederken, diğer taraftan süs havuzu içinde bulunan elektrik aksamı ile oynamaya başladı. Kadının hareketleri üzerine çevrede bulunan vatandaşlar, polise, itfaiye ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis bir taraftan çevrede güvenlik tedbiri alırken, diğer taraftan kadını havuzdan çıkartmaya çalıştı. Elektrik aksamı ile oynamaya devam eden kadın, çevredekilerin telaşının artmasına sebep oldu. Olay yerine gelen itfaiye üzerine giydikleri elbiselerle havuza girerek kadını dışarı çıkarttı. Ekipler daha sonra kadını üşümemesi için battaniyeye sararak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürdü. Çevredekiler elektrik akımına kapılmadan kadının çıkartılmasından dolayı rahat bir nefse aldı.

Görgü şahidi Fatih Düzaçık, ?Süs havuzuna giren engelli kadın, bir süre sonra küfür ederek üzerindeki elbiseleri yırtmaya başladı. Kadın daha sonra havuzdaki elektrik lambasını sökmeye çalıştı. Allah'tan kablo su ile temas etmedi, yoksa feci şekilde can verirdi.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber