Kosova ile Eskişehir arasındaki kardeşlik ilişkisi giderek artıyor

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, kardeş şehir Kosova'nın Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Yağcılar ile Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği üzerine sohbet eden Başkan Sakallı, konuk bakanla fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmede Bakan Yağcılar'a Eskişehir ve Odunpazarı'nın tarihi ve taşıdığı eşsiz güzellikteki tarihi değerleri hakkında bilgi veren Başkan Sakallı, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar'ın dikkatini bir kez daha Eskişehir ve Odunpazarı'na çekti.

Kosova'nın, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği çalışmalarını yakından takip ettiğini vurgulayan Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Odunpazarı Belediyesi'nin Kosova'nın Gjakova Belediyesi ile kardeş belediye olduğuna dikkat çekti.

Bu ilişkinin Eskişehir ve Odunpazarı'nın Kosova'da büyük bir övgü ile anılmasına büyük katkı sağladığını vurguladı. Gelecek yıl turizm programında yapacakları çalışmalar neticesinde Kosova'nın kardeş şehir Eskişehir'e ve Odunpazarı'na akın edeceğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber