Önce ıskartadan ekmek istedi, sonra bağış kutusunu çaldı

Fırından ıskarta ekmek isteyen zanlı, kasa başında bekleyen 13 yaşındaki çocuğu oyalayarak içinde yaklaşık 450 TL bulunan bağış kutusunu alıp kaçtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde Antalya Yükseliş Mahallesi'nde bir ekmek fırınına giren kimliği belirsiz bir kişi, kasa başında bulunan 13 yaşındaki Büşra Tanış'a ıskartada ekmek olup olmadığını sordu. 13 yaşındaki çocuk, zanlıya acıyarak içeriden 4 ekmek getirdi. Zanlı ise çocuk içeri gittiğinde tezgah üzerinde bulunan bağış kutusunu alarak daha önce yanında getirdiği siyah poşetin içine koydu.

Zanlı çocuğun getirdiği ekmeklerle fırından çıkarken, olaydan 3 saat sonra bağış kutusunun olmadığını fark eden fırın sahibi Serdar Tanış polise haber verdi. Hırsızlık anının ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı.

Vatandaşların hayır için kumbaraya attıkları paraların çalındığını görünce şok olduğunu belirten fırın sahibi Serdar Tanış, "İçinde 400-500 TL bulunuyordu. Vatandaşlar, ihtiyaçlarından belki de kısarak kumbaraya para atıyor ama onu bile çalmaya tenezzül ediliyor. Çok üzülüyorum" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber