DOĞAKA teknik destek programı başvuruları başladı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞKA)'nın 2012 yılı eylül-ekim dönemi teknik destek programı başvuruları başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, teknik destek programının amacının, bölgesel kalkınma açısından önem arz eden çalışmaların çözümüne yönelik geçici uzman görevlendirilmesi veya danışmanlık hizmeti verilmesi suretiyle bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Program için 500 bin TL'lik bütçe tahsis edildiğini belirten Erdinç Kadıoğlu, "Yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek 14 iş gününü ve 15 bin lirayı aşmayan eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, uluslararası ilişkiler kurma ve lobi faaliyetlerine teknik destek sağlayacak. Teknik destek programı kapsamında sadece görevlendirilen uzman eğitim ücreti, konaklama ve seyahat masrafları karşılanabilecek. Başvuru sahibi başvuru konusu faaliyetin gerçekleştirilmesi için eğitim yeri, materyali ve ikram giderlerini karşılayacak." diye konuştu.

Programa; kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve mahalli idare birlikleri, üniversiteler, meslek okulları ve araştırma enstitüleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, kooperatifler ve üst kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi sitesi yönetimleri, sivil toplum kuruluşları başvuru yapabilecek. Başvuruların 5 Kasım tarihine kadar DOĞAKA genel merkezine posta ile veya Osmaniye Yatırım Destek Ofisi'ne yapılması gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber