AK Parti yönetimi OGİAD'ı ziyaret etti

AK Parti Osmaniye il yönetimi Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD)'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, İl Başkanı Emir Hasan Aslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ile yönetiminden bir grup nezaket ziyareti kapsamında OGİAD'ı ziyaret etti.

OGİAD Başkanı Mahmut Keten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Amaçlarının Osmaniye'yi kalkındırmak, işadamlarının yurtiçi ve yurtdışı ticareti konularında ellerinden geleni yapmak olduğunu kaydeden Keten, TUSKON'nun çalışmaları sayesinde ürünlerin yurtdışına ihracatında zorluk çekmediklerini kaydetti. Keten, ?Ekonomimizin daha da iyi olması için üretim esaslı çalışmamız şart. Bu vesileyle şehrimizin 5. bölge kapsamında yer almasından dolayı şahsınızda hükümete teşekkür ediyor iş dünyamıza yönelik olumlu çalışmalarınızın devamını diliyorum.? dedi.

OGİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Osmaniye'ye katkılarından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Milletvekili Suat Önal, işadamlarının karşılaştıkları sorunların dile getirilmesi ve kente yatırım planlayan işadamlarının desteklenmesi adına her türlü katkıya hazır olduklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber