Kanal S, yeni yayın dönemine kardeşi Kanal 55 ile girdi

Samsun'un yerel televizyonlarından Kanal S, yeni yayın dönemine kardeş televizyonu Kanal 55 ile birlikte girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 22:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzleyicisine Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen balo gecesiyle merhaba diyen televizyon yöneticileri, programcılar ve kanal çalışanları, yeni dönemde birçok bölgeden yayın yapacak.

Kanal S'nin kardeş televizyonu Kanal 55'in balo gecesine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsunspor Başkanı Emin Kar, Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Likoğlu, Cihan Haber Ajansı Karadeniz Bölge Yayın Temsilcisi Mükremin Albayrak, İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.

Gecede konuşma yapan Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Ali Yılmaz, yeni yayın döneminde Kanal 55 ile izleyicinin karşısına çıkacaklarını söyledi. Yeni yayın döneminde yerel konjektürden çıkıp ulusal yayın yapan bir televizyon haline geleceklerini açıklayan Yılmaz, ?'İstanbul, İzmir, Ankara'da haber merkezleri ve stüdyolar oluşturarak, bu bölgelerden de canlı yayınlar yapacağız. Artık Samsun haricinde bir çok bölgenin de televizyonu olacağız. Bu konuda alt yapı çalışmalarımız sürüyor.' dedi.

Kanal S'nin digital yayında 3G bağlantısı ile her kesime izleme fırsatı verdiklerini hatırlatan yapan Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz, ?'İnternet ve uydusuyla hangi ülkede olursak olalım izleyicilerimize bir telefon kadar yakın olacağız. Samsun'un tanıtımına katkıda bulunma misyonumuzu bu sayede de sürdüreceğiz. Bunu başaracak güçteyiz. Programlarımızla, dopdolu bir televizyon göreceksiniz.'' ifadelerini kulandı.

Balo gecesi, başta Samsun Valisi Hüseyin Aksoy olmak üzere tüm davetliler ile programcıların yeni yayın dönemi pastasını kesmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber