Gruma Corporation, geleceğin mühendislerine tanıtım yaptı

Dünya genelinde 100'den fazla fabrikaya sahip olan 'Gruma Corporation' tarafından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi konferans salonunda tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıya; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, ?Bu organizasyonun sizler için çok büyük bir fırsat olabileceğini düşünüyorum. Fakülte olarak üniversite-sanayi protokollerine büyük önem veriyoruz. Toplantı sonunda müracaatlarınız alınacak. Umarım bu program sayesinde yurtdışında çalışma fırsatı bulur ve bizleri sevindirirsiniz. Katılımınız için teşekkür ediyor, herkes için faydalı bir toplantı olmasını diliyorum.? şeklinde konuştu.

Gruma Corporation Finans ve Mali İşler Müdürü Alp Oğuz Baştuğ ise ?102 ülkede, 25 bin çalışana sahip olan şirketimiz lisans, lisansüstü ve mezun öğrencilere iş imkânı sunuyor. Amacımız Samsun'da ve dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan fabrikalarımıza temelden teknik eleman yetiştirmektir. Bu toplantıda, şirket olarak sizlere ne tür fırsatlar sunabileceğimiz hakkında bilgi vereceğim. İlginize teşekkür ederim.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber