Özçimen: D-100 Paşaköy'deki yol çalışması sebebiyle İstanbul geçişi yeni yoldan

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, D-100 Karayolu Paşaköy kavşağındaki yol yapım bakım çalışmaları sebebiyle Ankara'dan İstanbul'a geçişin yeni yoldan verileceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özçimen, İstanbul-Ankara geçişinin ise 500 metre kadar Paşaköy'ün içine alındığını belirtti.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, katıldığı bir açılış programında D-100 Karayolu Paşaköy kavşağında gerçekleştirilen yol yapım bakım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Özçimen, şöyle dedi:

?Terminalin bulunduğu bölgede alt geçit üst geçit çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalar sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Yaklaşık 2 ay daha o çalışmalar sürecek. Önümüzdeki 3 gün içerisinde vatandaşlarımıza vereceğimiz sıkıntı için özür dilemek istiyorum. Ankara'dan İstanbul'a geçişi yeni yapılan yoldan vereceğiz. Fakat İstanbul Ankara geçişini bir 500 metre kadar Paşaköy'ün içerisine almak durumundayız. Güvenliği düşündüğümüz için de TIR'ları ve tankerleri şehrin içerisine sokmayacağız. TIR ve tankerler şehrin içinden geçmeyecek. Onları otoyola göndereceğiz. Önümüzdeki bir hafta boyunca Batı çıkısından Doğu çıkışına kadar otoyoldan gitmek zorundalar. Diğer araçların da dikkatli geçmelerini arzu ediyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber