Antalya'da 'kokmuş et' operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir restorana ait soğuk hava deposundan gelen kötü koku mahalleyi ayağa kaldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 23:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre Fığla Mahallesi'ndeki Güven Apartmanı sakinleri, binanın zemin katında bir restorana ait soğuk hava deposundan gelen kötü kokuyu fark edince durumu polis ve belediyeye bildirdi. İhbar üzerine apartmana gelen polis ekipleri, balyozla deponun giriş kapısındaki kilidi kırdı ve maske takarak içeri girdi. Elektriği olmayan soğuk hava deposunda çürümeye başladıkları belirlenen kilolarca et ürünü bulundu.

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özcan Saraç'ın olay yerine gelmesinin ardından deponun tahliyesine başlandı. Sahibinin cezaevinde olması nedeniyle depo ile ilgilenecek kimsenin bulunmadığını belirten Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özcan Saraç, "Depodaki et ürünleri tahminim aylardır bu şekilde bekletiliyor. Her türlü hastalığa davetiye çıkaracak sağlıksız bir ortamda bulunan bu ürünleri topladık ve imhasını sağlayacağız" dedi.

Çöp kamyonuna doldurulan kokmuş etler imha edilmek üzere Alanya Belediyesi Çöplüğüne götürülürken, belediye işçileri ise ilaçlama çalışması yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber