GSO'dan Albay Arslan ve Emniyet Müdürü Aydın'a ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep'e yeni atanan İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan ve Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a nezaket ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep'in Türkiye'nin önemli üretim merkezlerinden birisi olmasında, girişimci ruha sahip Gazianteplilerin yanı sıra, huzurlu bir yaşam alanı sağlayan güvenlik güçlerinin de payı bulunduğunu söyledi.Toplumların huzurlu olmasının yanı sıra, güçlü ekonomilerin oluşması için de güvenli ortamın çok büyük etken olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Arslan ve İl Emniyet Müdürü Aydın'ın nezdinde güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Konukoğlu, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da güvenlik güçlerinin başarısı için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti. İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan ve Emniyet Müdürü Ömer Aydın da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber