Serin, kapıcı çocuklarının aynı sınıfa verildiği iddiasını yalanladı

Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, bazı basın yayın organlarında yer alan ?Kapıcı çocuklarının bir sınıfta toplandığı' iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Habere konu olan Nilgün İsmet Akınalan İlköğretim Okulu'nda müfettişler tarafından yapılan incelemede, ayrıca okula projeksiyon cihazı almak için velilerden para istendiği yönündeki iddianın da gerçeği yansıtmadığının anlaşıldığını kaydetti.

Okulda bulunan 8 kapıcı çocuğunun ikisinin ayrı sınıfa diğer çocukların ise kura ile diğer sınıflara dağıtıldığı öğrenildi. Ekrem Serin, haberde bütün kapıcı çocuklarının aynı sınıfta toplanıldığı iddiasının tamamen yalan olduğunu belirterek, "Gereken ön incelemeyi yaptırdık. Müfettişler okula gitti. Öğrencilere tek tek babalarının mesleklerini sordular. Ortaya atılan haberin yalan olduğu ortaya çıktı. Bu okulumuzda öğrenci velilerinden projeksiyon cihazı için 300 lira para toplanıldığı şeklinde konu var. Müfettişler öğrenci velilerini tek tek aradı. Bütün veliler böyle bir paranın kendilerinden istenilmediğini ifade etti. Haber tamamen masa başında yapılmış, iftira niteliği taşıyor." dedi.

Eğitim camiasının lekelenmeye çalışıldığını vurgulayan Serin, öğretmenler ve öğrencilerin motivasyonun bozulmaya çalışıldığını belirterek, her türlü kanuni hakkı kullanacaklarını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber