Bozdağ, Sorgun'da çeşitli açılış törenine katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Belediye tarafından yaptırılan asfalt plenti, 18 adet yeni alınan hizmet aracı ve 7 parkın açılışı törenine katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 22:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memleketi Yozgat'ta düzenlenen çeşitli programların ardından Sorgun Belediyesince düzenlenen açılış programına katılan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, burada yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçtaroğlu'nu eleştirdi. Bozdağ, "Yerel seçimler yaklaşıyor. İftira kampanyaları da çoğalıyor. Yarınlarda bu kampanyalar daha da çoğalacak. Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu neredeyse her gün bir iftira kampanyası başlatıyor. Her gün bir başka iftirayı hakikat gibi ortaya atıyor. Dünde biliyorsunuz Sayın Başbakanımızı ihanetle suçlayan bir iftira attı. Bizde onu söyledik bizim iftiralarla yarışacak vaktimiz yok. Bizim ahlakımız, bizim medeniyet anlayışımız, bizim hukuk anlayışımız, bizim insanlık anlayışımız iftira atmaya izin vermez. Çünkü hizmet için koşanların, proje üretenlerin iftira üretmek için vakitleri olmaz. Bizim ne böyle bir vaktimiz var, nede buna izin verecek ahlakımız, medeniyet anlayışımız, insanlık anlayışımız var." dedi.

Aslı olmayan belgelerle karalama kampanyası yürütülmeye çalışıldığını ifade eden Bozdağ, "Maalesef böyle eline bir belge tutuşturuyorlar konuşuyor. Şimdi bugün çıkmış belgenin aslı yok. Zaten aslı yoktu. Uydurmaydı şimdi başka şeyler söylüyorlar. Başka yerlerden servis edildi diyorlar. Ancak nereden servis edilirse edilsin. İftiralar iftira olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmez. Bu kadro iftiralarla manşetlerle boğuşa boğuşa bugüne geldi. Çünkü biz milletimiz vicdanında arıyoruz. Milletimiz bizi vicdanında ve gönlünde büyüttüğü sürece başkalarının çamur atması bu kadroya zarar vermeyecektir. Biz yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

30 Eylül Pazar günü Ak Parti. 4 Olağan Kongresinin yapılacağını söyleyen Bozdağ, "İnşallah Pazar günü AK Parti'nin 4.Olağan Kongresi yapılacak. Sayın Başbakanımızı Genel Başkan sıfatıyla katıldığı ve Genel Başkan adayı olduğu son kongre olacak. Türkiye'nin yarınlarına dahil AK Parti neler düşünüyor. Türkiye 2023'de nerede olacak. Bizim kendi siyasetimiz açımız, milletimiz talepleri açısından, ülkemizi götürmek istediğimiz yer açısından, Türkiye'yi görmek istediğimiz yere dahil projelerimizi konuşacağız. Yapacaklarımızı konuşacağız. Bir gün sonrasını göremeyen değil 11 yıl sonrasını, 50 yıl sonrasının hesabını yapan, planını yapan bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Samsun'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında ve Kıbrıs'ta düzenlenen Basketbol Turnuvasında dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Sorgun Belediyesi tarafından yeni alınan 18 adet aracın açılış kurdelesi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Bozdağ, açılışta yeni alınan kamyona binerek direksiyon başına geçti. Bozdağ, son olarak Sorgun Belediyesi tarafından yaptırılan Necmettin Erbakan Parkı ve Spor Tesislerini gezdi. Kapalı halı sahada maç yapan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Bozdağ, kaleye şut çekmeyi de ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber