İZKA ücretsiz proje eğitimi başlatıyor

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), ücretsiz proje danışmanlığı hizmetinin yoğun ilgi görmesinden sonra ücretsiz proje eğitimi de başlatıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin, kamu kurumu, yerel yönetim veya sivil toplum kuruluşlarının kendi projelerini yazabilmesi için kapasitelerini geliştirmeye ve böylece İzmir'in mali desteklerden aldığı payı arttırmaya yönelik bir dizi eğitim verilecek.

İZKA Genel Sekreteri Dr. Ergüder Can, "Projem İzmir Teknik Yardım Masası" eğitiminin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, ?Şimdi yeni bir hizmeti daha devreye sokarak, ücretsiz proje yazma eğitimlerini başlatıyoruz.? dedi. İZKA olarak ana faaliyetlerinden birinin de İzmir'de proje yazma kültürünü geliştirmek ve hibe fonlardan aldığı payı büyütmek olduğunu dile getiren Dr. Can, ?Proje fikri olup hayata geçirmek için finansal destek arayan, ulusal veya uluslararası fonlardan yararlanmak isteyen, projesi için mali kaynak bulmuş olup uygulamasında önerilere ihtiyaç duyan tüm İzmirliler bu hizmetten faydalanabiliyor. Şu ana kadar kamu kurumu görevlileri, özel sektör çalışanları, sivil toplum kuruluşu gönüllüleri ve üniversite öğretim üyeleri yoğun ilgi gösterdi.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber