Hasta olan kızına yaptırdığı muska yerine yanlışlıkla altın gömdü

Elazığ'da 57 yaşındaki Melahat Öztürk adlı bir kadın, gece karanlığından korkan kızını götürdüğü hocanın yazdığı muska yerine yanlışlıkla cüzdanındaki altını toprağa gömdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ'da 57 yaşındaki Melahat Öztürk adlı bir kadın, gece karanlığından korkan kızını götürdüğü hocanın yazdığı muska yerine yanlışlıkla cüzdanındaki altını toprağa gömdü. Ertesi gün bu yanlışlığı farkeden Melahat Öztürk, koşarak altını gömdüğü yere geldi, bulamayınca da bu kez polisten yardım istedi.

Gece karanlığından korkan kızını hocaya götüren 57 yaşındaki Melahat Öztürk adlı kadın, hocanın bir kağıda yazdığı duayı bir ağacın altına gömmesini istedi. Melahat Öztürk de dün akşam Postane Meydanı'ndaki bir ağacın dibine hocanın yazdığı muskayı sakladığını sandı. Ancak bu sabah uyandığında daha önce kızının kendisine verip saklamasını istediği altını bulamayan Melahat Öztürk, cüzdanında hocanın yazdığı muskayı görünce şoke oldu. Muska yerine cüzdanındaki altını gömdüğünü anlayan Öztürk, sabah erken saatlerde altına gömdüğü Postane Meydanı'na gelerek aramaya başladı. Ancak altını gömdüğü yerde bulamayan Melahat Öztürk, bu kez polisten yardım istedi.

Muska yerine altını toprağa gömen şaşkın kadın Melahat Öztürk, Kızım gece karanlığından korkuyordu. Yakın dostlarımın tavsiyesi üzerine kızımı hocaya götürdüm. Hoca efendi okuyup bir kağıda dua yazdı ve bir ağacın altına gömmemi istedi. Muskayı da bir kağıda koyup bana verdi. Ben de dün saat 16.00'da Postane Meydanı'na geldim buradaki ağacın altına muska sandığım kağıdı koydum. Üzerine de bir su bardağı bıraktım. Sonra eve gittim. Ancak bu sabah uyandığımda cüzdanımda kızımın bana saklamam için verdiği altının olmadığını farkettim. Çantamı iyice aradığımda muska yazılı kağıdın çantamda olduğunu gördüm ve muska yerine altını gömdüğümü anladım. Ancak bu sabah gelip aradım fakat bulamadım altınımı. Bardak burda ancak birileri altını çıkarmış. Polislerin altınımı bulmasını istiyorum dedi.

Şaşkınlık içerisinde kadını dinleyen polisler, çaresizlik içinde altın arayan kadını evine götürmekten başkar bir şey yapmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber