Aldırmaz, engelli çiftin nikahını kıydı, yetimleri sevindirdi

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana İnsani Yardım Derneği (ADYAR) tarafından organize edilen etkinlikte engelli çiftin nikahını kıydı, sünnet olan 10 yetim çocuğa da çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sünnet olacak çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Gezici Otobüsü ile şehir turu atan Zihni Aldırmaz, çocuklardan büyük ilgi gördü. ADYAR Yetim Komisyonu Başkanı Başkanı İlhan Geyik'in de bulunduğu şehir turundan sonra gezi otobüsü, sünnet düğünü ile engelli çiftin nikahının kıyılacağı salona geldi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Geyik, 10 yetim çocuğun sünnet şöleninin yanı sıra, engelli çiftin nikahının kıyılacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, engelli çift Fatma Kızıl ile Mehmet Tan'ın nikahlarını kıyarken, şahitliklerini İHH Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, İHH Adana Şube Başkanı Veysel Tepeli ile Fatma Pakdil yaptılar.

Nikah töreninde konuşan Zihni Aldırmaz, ?Biz büyük bir aileyiz. Birada bulunanlar da ailemizin birer parçası. İnşallah bundan sonra da bütün etkinliklerimizde birlikte hareket ederiz. Zaten insanı, insan yapan da bu tür yardımlardır. Organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber