Lise öğrencileri, kazada ölen arkadaşları için yürüdü

Ordu'da önceki gece motosikletin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Damla Aktepe için okul arkadaşları ile bir grup Orduspor taraftarı, yürüyüş düzenledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gece Güzelyalı Mahallesi'nde, Alper Uzman (23) yönetimindeki motosikletin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu motosiklette bulunan 17 yaşındaki Damla Aktepe olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü ise yaralanmıştı.

Cumhuriyet Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan Damla Aktepe'nin okul arkadaşları, öğrenim gördüğü lisenin önünde bir grup Orduspor taraftarıyla toplanarak, Damla'nın fotoğrafını taşıyıp yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sırasında "Damla ölmedi aramızda yaşıyor" sloganı atarak "Bir şarkısın sen" şarkısını seslendiren grup yürüyüşünü, Düz Mahalle'deki Orduspor Akıncılar Grubu Derneği önünde sonlandırdı.

Burada konuşan Damla Aktepe'nin kız kardeşi Esra Aktepe, acısının çok fazla olduğunu belirterek, "Ablam her ağladığımda yanımdaydı, her sabah beni öperek uyandırıyordu, ama artık o yok. Kazaya neden olan kim ise cezasını çeksin. Benim canım gitti, başkalarınınki gitmesin" dedi.

Orduspor Akıncılar Grubu Derneği Başkanı Cüneyt Gözükan ise Damla'nın adeta bir Orduspor aşığı olduğunu ve hiçbir maçta takımını yalnız bırakmadığını söyledi.

En son Galatasaray maçında tribünde beraber olduklarını dile getiren Gözükan, "Maçı kazandığımızda stat hoparlöründen çalınan 'Bir şarkısın sen' şarkısını beraber söyledik. Mutluluktan birbirimize sarıldık ve ağladık. Ama maalesef bu maçtan sonra acı haber geldi. Hepimizin acısı çok büyük. Bugünkü yürüyüşümüzün sebebi onu anmaktı. Onu asla unutmayacağız" diye konuştu.

Bu arada, Damla Aktepe'nin öğrenim gördüğü Cumhuriyet Lisesi'ndeki sırası, arkadaşları ve öğretmeleri tarafından çiçeklerle süslendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber