Somalili öğrenciler Çay ve Aksoy'u ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı'nın projesiyle Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelen Somalili öğrenciler, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy'u ziyaret etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali ziyaretinden sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan eğitim projesi kapsamında Ereğli'ye gelen ve İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim görecek olan Somalili öğrenciler, Kaymakam İbrahim Çay ve Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy'u ziyaret etti. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette ilk konuşmayı İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Karaoğlu yaptı. Karaoğlu, okullarında öğrenim görecek öğrencileri en iyi şekilde ağırlamak istediklerini ve öğrencileri tanıştırmak amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ise öğrencileri ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını, bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Kaymakam Çay, ?Bu bir kültür alışverişi ve değişimidir. İmam Hatip Lisemiz de başarılara imza atan bir eğitim kurumumuzdur. Öğrencilerimizin burada 4 sene boyunca eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine dönmeleri için elimizden geleni yapacağız.? dedi.

Kaymakam Çay ve Milli Eğitim Müdürü Aksoy, okul yönetiminden öğrenciler hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilerle sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber