Edremit'te belediye başkanı ve oğluyla birlikte 15 kişi gözaltına alındı

Balıkesir Edremit Belediyesi'nde belediye başkanı ve oğluyla birlikte 15 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah Edremit Belediyesi'ne düzenlenen operasyon kapsamında; Belediye Başkanı T.K. ve oğlu ile birlikte 15 kişi daha gözaltına alındı. Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın yanı sıra gözaltına alınan; Başkan Kılıç'ın oğlu F.K, belediye başkan yardımcıları M.K ile Ş.Ç, Edremit Belediyesi'nin şirketi ED-BEL Müdürü H.T, ED-BEL çalışanları F.G, A.U.Ö, M.E ve Z.G'ün yanı sıra belediye ile iş yapan müteahhit ve işadamı A.A ile oğulları R.A, A.A ve Ç.A'ın sorguları sürüyor.

Edremit Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Belediye Başkanı T.K., Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri bu sabah erken saatlerde belediye hizmet binası, belediye başkanının Akçay beldesindeki evi, bazı başkan yardımcıları ve belediyeye iş yapan şirket sahiplerinin evlerinde arama yaptı. Bu arada belediyeye iş yapan işadamlarının da ifadelerine başvurulmak üzere emniyete çağrıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber