Zirve'den öğrencisine sıfır kilometre otomobil

Zirve Üniversitesi, üniversiteye giriş sınavında kendilerini tercih eden Türkiye 45'ncisi Ahmet Güler'e sıfır kilometre otomobil hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hukuk Fakültesi'ni tercih eden Güler, düzenlenen törenle otomobilin anahtarını, Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu ve Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa'nın elinden aldı. Güler, üniversiteden 2 bin 400 lira da burs almaya hak kazandı. Yüksek tercih edilme oranına sahip olduklarını söyleyen Rektör Kısa, törende şunları söyledi: ?Üniversitemizi çeşitli puan türlerinde ilk bin, ilk 5 bin ve ilk 30 binden tercih eden öğrencilerimize 200 ile 2400 lira arası aylık burs veriyoruz. Ayrıca bu öğrencilerimiz üniversite öğrenim ücretini ödememekte, yurtlardan sıralamalarına göre ücretsiz ya da yüzde 50 indirimli faydalanabilmekteler.?

Bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerle birlikte yaklaşık 4 bin öğrenciye sahip olduklarının bilgisini veren Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu da ?Üniversitemiz öğrencilerinin birçoğu burslu okumaktadır. Ayrıca kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize Apple Mac Book Air hediye ediyoruz.? dedi. Güler de Zirve Üniversitesi'ni sadece vermiş olduğu burs için değil aynı zamanda vermiş olduğu eğitim için tercih ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber