3 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, 20-20 Yatırım Derneği heyeti ve ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Alt Komitesi Başkanı Jeanne Shaheen'i ayrı ayrı kabul edecek. (11.00-14.30-16.00)

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Turgut Özal Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katılacak. (10.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Başbakanı İrsen Küçük, İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, Doğu-Batı Enstitüsü ile 20-20 Yatırım Derneği heyetini ayrı ayrı kabul edecek. Erdoğan, görüşmelerinden sonra AK Parti MKYK, MDK ve Parti İçi Hakem Kurulu üyeleriyle yemekte bir araya gelecek. (13.00-15.00-16.30-19.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katılacak.

(10.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Teknik Üniversitesi'nin akademik yıl açılışına katılacak. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasının temelini atacak olan Arınç, Crown Plaza Oteli'nin açılışına katılacak. (15.00/18.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg ve Avustralya Ticaret ve Rekabetçilik Bakanı Craig Emerson ile ayrı ayrı görüşecek. (10.00-11.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Dünya Yürüyüş Günü çerçevesinde Ankara Altınpark'ta düzenlenen etkinliğe katılacak. (15.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Seyhan Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi'nin temel atma törenine katılacak. Bayraktar, daha sonra, valiliği ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, 'Adana'nın İmar Sorunu ve Kentsel Dönüşüm' konulu toplantıya katılacak. (09.25-16.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Bodrum'daki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Araştırma Eğitim ve Kültür Merkezi Binası'nın açılış törenine katılacak. (13.30)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (14.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ALPTÜRK TV'nin yeni yayın dönemi açılış törenine katılacak. (11.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ?Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet' projesi kapsamında Tuzla'da inşa edilen caminin açılışına katılacak. (13.00)

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk pop müziği sanatçısı Berkant Akgürgen, Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek törenlerin ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (11.30)

Sağlık Bakanlığı'nın obeziteyle mücadele çalışmaları kapsamında Bursa'da halkta bilinç oluşturmak amacıyla yürüyüş düzenlenecek. (10.00)

Almanya Baden-Württemberg eyaleti başkenti Stuttgart'ın Belediye Başkanı Dr. Wolf Gang Schuster, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret edecek. (09.30)

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Türkiye-Almanya İşbirliği Toplantısı'na ev sahipliği yapıyor. Stuttgart Belediye Başkanı Dr. Wolfgang Schuster başkanlığındaki 19 kişilik heyet, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile bir araya gelecek. (10.30)

Fransa'da temaslarda bulunan İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, basın toplantısı düzenleyecek.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, temaslarda bulunmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gelecek.

Güney Kore'de Kuruluş Bayramı kutlanıyor.

Tataristan'ı ziyaret eden Türk iş adamları, Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov tarafından kabul edildi. Minnihanov, Türk iş adamlarını özel ekonomi bölgelerine yatırım yapmaya davet etti.

AVRASYA FEED

Rusya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Aleksey Ulyukayev, enflasyon rakamlarının yükselmesinin, ülkenin büyüme rakamının yavaşlamasından daha riskli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach maçı için Düsseldorf'a gidecek (11.00)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Borussia Mönchengladbach maçı öncesinde Borissa Park Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (19.30)

Fenerbahçe, Borissa Park Stadı'nda Borussia Mönchengladbach maçının son çalışmasını yapacak (20.00)

Beşiktaş'ta Quaresma'nın durumu görüşülecek.

Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber