Burhaniye Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye tarafından yaptırılacak şehirlerarası otobüs terminalinin temeli törenle atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüklenici İR-AY Ltd.Şti. tarafından, Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü denetiminde inşa edilecek terminal, 300 günde bitirilecek ve 1 milyon 960 bin liraya mal olacak. Toplam 6 bin 300 metrekare alana sahip otogar, bin 270 metrekare tabana oturacak.

Temel atma törenine İller Bankası Uygulamalar Müdürü Ekrem Ayti, Bursa Bölge Müdürü Mustafa Bayram, mimar Tolga Şensaz İR-AY sahibi İrfan Karagüllü, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ertaş, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları. daire müdürleri ve diğer vatandaşlar katıldı. Fen İşleri Müdürü Metin Yıldız'ın teknik bilgi vermesinden sonra Bölge Müdürü Bayram bir konuşma yaptı. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ise, "Birçok projeyi adım adım hayata geçirmeye çalışıyoruz. İller Bankası, her türlü projemizde destekçimiz." dedi. Daha sonra Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Bölge Müdürü Bayram ve Başkan Akova, birlikte düğmeye basarak temele ilk harcı koydu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber