Tataristan Cumhurbaşkanı, hediye edilen bıçağın parasını ödedi

Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)'nı ziyareti sırasında, kendisine hediye edilen Bursa Bıçağı'nın parasını ödedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuk cumhurbaşkanı, ?Bizde kesici alet para karşılığında alınır, yoksa dostluğumuz bozulur.? dedi.

Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, BTSO Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı'nı ziyaret etti. Konuk Cumhurbaşkanına, Bursa'nın sanayi yapısı ve organize sanayi bölgesi örneği hakkında, BTSO OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur tarafından bilgi verildi.

Rustam Minnihanov, Tataristan'nın yatırım alanları hakkında bilgi vererek, ülkesinde faaliyet gösteren Türk firmalardan övgüyle söz etti. Bursa ziyareti ile ilişkileri daha da ileriye götürmek istediklerini belirten Minnihanov, Türkiye'nin deneyiminden yararlanmak istediklerini vurguladı.

"DOSTLUĞUMUZ BOZULUR"

Konuşmaların ardından Ali Uğur, konuk cumhurbaşkanına İznik Çinisi ve Bursa Bıçağı hediye etti. Hediyeleri alan Minnihanov, yardımcısından para istedi. Ali Uğur'a demir para uzatan Rustam Minnihanov, ?Bizde kesici alet para karşılığında alınır, yoksa dostluğumuz bozulur.? diye konuştu. Minnihanov'un bu yaklaşımı gülüşmelere sebep oldu. Ardından toplantı, basına kapalı devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber