AGD üyesi üniversiteliler, cami cemaatine helva dağıttı

Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Üniversite Komisyonu tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara helva dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Korkut Ata Üniversitesi yanında bulunan Nuri Çomu Camii'nde, bin 500 kişiye helva dağıtımı yapıldığını söyleyen AGD Üniversite Komisyonu Başkanı Muhammet Zeki Sav, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemli olduğunu belirterek, derneklerinin de çeşitli etkinlikler düzenlediğini söyledi.

Muhammet Zeki Sav, ''Camiler ve din görevlileri sadece bir hafta boyunca değil, hayatımız boyunca biz Müslümanlar için önemli. Camilerimiz, insanları bir araya getiren, insanları kaynaştıran bir görevi yerine getiriyor. Engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek adına bu yıl ki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ana temasının ?Camiler ve Engelliler' olarak seçilmesinden mutluyuz. Bu anlamlı haftada bizlerde Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Komisyonu üyeleri olarak okul çıkışımızda bulunan Sunar-Nuri Çomu Camii'nde Cuma namazı çıkışında cemaatimize helva dağıtmak istedik. Allah kabul etsin.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber