Aşevi, Gıda Bankası olacak

Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, Sosyal Dayanışma Grubu'nun tavsiyesi Tokat Belediyesi'nin icraatı ile Aşevi'nin Gıda Bankası'na dönüştürüleceğini kaydetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Prof. Dr. Ali Kasap'ın divan başkanlığında yapıldı. Genel Kurulda Yürütme Kurulu Üyeliklerine seçimi öncesinde konuşma yapan Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Gürbüz, Sosyal Dayanışma Grubu'nu tavsiyesi Tokat Belediyesi'nin icraatı ile Aşevi'nin Gıda Bankası'na dönüştürüleceğini kaydetti. Bu anlamda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Gürbüz, ?Buranın insanların ihtiyacı olduğu kadarını aldığı bir market gibi düşünebiliriz. Örnekleri yakın illerimizde mevcut. En kısa sürede çalışmanın hayata geçmesini arzu ediyoruz. Ayrıca Sosyal Politikalar ve Aile İl Müdürlüğü'nce ortaklaşa yapılan faaliyetlerin yanı sıra yeni kurduğumuz kadın meclisi var. Onlarda çalışmalarına başladı. Her mahallemizde muhtarlarımızın görüşlerini alıyoruz? dedi.

Yapılan konuşmalarından ardından yürütme kurulu üyelikleri seçimi yapıldı. Doğa Afetler Arama ve Kurtarma Çalışma Grubuna Abdurrahman Keser, Eğitim Kültür Sanat Çalışma Grubuna Turan Erdoğan Kentlilik Bilici İmar Planlama Çalışma Grubuna Yunus Emre Şentürk oy birliği ile seçildi. Dilek ve temenniler bölümünde ise Kent Konseyi üyeleri gördükleri aksaklık ve eksikleri dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber