15 çiftten mutluluk imzası

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin düzenlediği toplu nikâh töreninde, resmi nikâhları olmayan 15 çift mutluluklarını resmileştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen nikâh törenine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren ve aralarında çocuklarının da bulunduğu 15 çift ile aileleri katıldı.

Yaklaşık bir saat süren törende çiftlerin nikâhını Belediye Başkanı Sadi Kurtulan kıydı. Evlilik cüzdanlarını hanımlara takdim eden Başkan Kurtulan, çiftlere mutluluklar diledi. Kurtulan, ?Hayatımızda en önemli kilometre taşlarından biri yuva kurarak, aile sahibi olmamızdır. Bu da medeni bir toplum olmanın ön koşulu olan nikahtan geçer. Evlilik karşılıklı sevgi, saygı, fedakârlık ve sabırla yürüyen bir süreçtir. Bu süreçte, toplumu ayakta tutan aile yapısının bozulmasına izin verilmemeli, insanın bu hayatta bırakacağı en önemli mirasın aile olduğu unutulmamalıdır. Resmi nikahlarını kıydığımız ailelerimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.? dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, resmi nikâhla mutluluklarını perçinleyen 15 çift için hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından ailelere hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber