Emniyet'in yeni müdürü basınla buluştu

Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Zeki Gürkan, yerel medya temsilcileri ve asayiş muhabirleriyle bir araya geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gürkan, Fatih Polis Lokali'nde düzenlenen kahvaltıda gazetecilere yaptığı açıklamada, basını bilgilendirmenin devlet kurumlarında, ilin mülki amirinin izniyle yapıldığını söyledi.

Gazetecilerin sıradan asayiş olaylarında bile bilgi almakta zorlanabildiğini belirten Gürkan, "Sayın valimizin talimatı da basını zamanında bilgilendirmemiz yönünde oldu. Biz basını zamanında ve doğru bilgilendirirsek basın da kamuoyunu doğru ve zamanında bilgilendirir. Bu noktada Basın Şube Müdürlüğü'müzü yeniden organize ediyoruz"dedi.

Adana'nın tanıtımında tüm kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra basın mensuplarına büyük görevler düştüğünü vurgulayan Gürkan, şunları kaydetti:

"Bilgi alma konusunda zaman zaman kısa süreli dahi olsa sizin için gecikme gibi bir algı oluşabilir. Ama doğruyu alabilme göz önüne alındığında bununla tolere edilebileceğini düşünüyorum. Birlikte Adana'nın olumsuz imajına doğru bir şekilde katkı sunmamız gerekiyor. Güzel projeler yapacağız sizlerde bu güzellikleri paylaşmada bizimle yardımcı olursunuz. Biz Adana'nın havasının sıcaklığını ön plana çıkartmaktansa insanlarının sıcaklığını ön plana çıkartmalıyız."

Muhabir: Ömer Yıldız

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber