Keçiören Belediyesi araç filosunu genişletti

Keçiören Belediyesi, araç filosunu ve makine parkını yeni araçlar alarak genişletti. Belediye, mevcut araç ve makine filosuna çalışmalarda kolaylık sağlayacak olan birer adet mini kazıcı, mikro yükleyici, mini ekskavatör daha aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediyesi, asfalt çalışmaları için de birer tane finişer, asfalt silindiri, asfalt yama aracı ve üç adet asfalt römorku alırken, beş adet yeni 4 kabinli cenaze taşıma aracı da filoya dahil edildi. Böylelikle Keçiören Belediyesi'nin 2012 yılında araç filosuna dahil ettiği toplam araç ve iş makinesi sayısı 14 oldu.

Hizmete giren yeni araçların kurdelesini kesen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yeni araç ve iş makineleri ile daha iyi hizmet verileceğini söyledi. Araçların hayırlı olmasını dileyen Başkan Ak, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Keçiören'e ve Keçiörenlilere daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu genişleterek yeniliyoruz. Keçiören Belediyesi, değişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en iyi şekilde sunuyor. Mevcut makine parkımıza dahil edilen iş makinelerimizin ve diğer hizmet araçlarımızın belediyemize ve Keçiörenli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi. Başkan Ak, daha sonra yeni alınan iş makineleri hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber